Cégeknek

banner kep
Tanfolyam ajánlat

Tervezőirodák, cégek és oktatási intézmények számára vállaljuk egyedi tanfolyamok szervezését, személyre szabott tananyaggal és ütemezéssel, Budapesten és az ország bármely pontján. A képzés helyszínének javasoljuk a cég irodáját, mely kényelmes és hatékony megoldás a munkatársak számára, de igény szerint lehetőség van az órák megtartására oktatási helyszínünkön is.

 

Irányár

Céges képzés esetén egyedi árképzést alkalmazunk, mely egy hagyományos, 24 órás tanfolyam esetén a tanfolyam típusától függően 200-400.000 Ft alapdíjból, valamint résztvevőnként 30.000 Ft/fő képzési díjból áll. Budapesten kívüli képzés esetén ezen felül az utazási- és szállásköltséggel is a megrendelőnek kell számolnia.


Tekintsd meg tanfolyamainkat, és kérj ajánlatot!

Studio ajánlat

A LUMEN Tanfolyamok célja, hogy az oktatás mellett segítsük és ösztönözzük diákjainkat szakmai fejlődésükben, sikereikben. Ezért hoztuk létre a LUMEN Studiót, diákjaink portfólió-oldalát, mely a LUMEN Tanfolyamok fő profiljához, a látványtervezéshez és grafikai tervezéshez kapcsolódó munkák piactere.

 

Tervezőirodaként vagy cégként közvetítünk közted és a szabadúszó tervezők között, hogy könnyen szerezz alkalmi munkaerőt, így a kisebb munkákat olcsóbban, gyorsabban megcsináltathatod, mint egy nagyobb látványtervező vagy grafikus céggel.

 

Ismerd meg a LUMEN Studio munkáit, és találj lelkes munkaerőt!

Akiknek látványterveztünk