Boldog Karácsonyt kívánunk!

banner kep
Off

Ha szeretnél valakit igazán hasznos ajándékkal meglepni, ajándékozz tanfolyamot Karácsonyra! A mi ajándékunk pedig az, hogy a tanfolyam árából 20%, kedvezményre jogosult résztvevő esetén 30% egyedi kedvezményt adunk. Ráadásul a karácsonyi pénztárcádat is megkíméljük, mivel a tanfolyam díját ráérsz majd csak a tanfolyam indulásakor rendezni.

 

Válaszd ki a tanfolyamot, vagy ha nem tudod pontosan, hogy a megajándékozott milyen tanfolyamnak örülne, de mindenképp meglepetésnek szánod az ajándékot, akkor témára (pl. tervezőprogramok, látványtervezés stb.) szóló jelentkezést is elfogadunk. Üzenetedben írd meg választott tanfolyamot vagy témát, valamint a megajándékozott nevét és elérhetőségeit (email cím, telefonszám), és jelezd, ha szeretnél névre szóló Lumenes karácsonyi üdvözlőlapot kérni.

A tanfolyammal "magadat is meglepheted", ebben az esetben a jelentkezéskor írd meg, hogy szeretnél élni a karácsonyi kedvezménnyel.

 

Nézz körül tanfolyamaink között, és jelentkezz!

 

 

A kedvezménnyel kapcsolatos információk:

  • A kedvezményes ajánlat 2021. november 29 - december 23. között érvényes.
  • A kedvezmény mértéke állandó kedvezményre nem jogosult jelentkező esetén 20%; állandó kedvezményre jogosult jelentkező esetén 30%, mely az állandó kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Az egyedi kedvezmény mellett a csomagkedvezmény nem vehető igénybe.
  • A kedvezmény kizárólag magánszemélyek számára vonatkozik, magántanulásra és céges formában szervezett egyedi képzésre nem érvényesíthető.
  • A kedvezmény a 2022. február-április között induló tanfolyamokra vehető igénybe.
  • A kedvezmény a tanfolyam díjának megfizetésekor kerül jóváírásra, melyet a tanfolyam indulásakor lesz majd esedékes kifizetni.
  • Ha további információra vagy kíváncsi a tanfolyamok menetéről, olvasd el részletes tájékoztatónkat!