Boldog Karácsonyt kívánunk!

banner kep
Off

Ha szeretnél valakit igazán hasznos ajándékkal meglepni, ajándékozz tanfolyamot Karácsonyra! A mi ajándékunk pedig az, hogy a választott tanfolyam árából egyedi, 20% kedvezményt, diák résztvevő esetén 30% kedvezményt adunk. Ráadásul a karácsonyi pénztárcádat is megkíméljük, mivel a tanfolyam díját ráérsz majd csak a tanfolyam indulásakor rendezni.

 

Válaszd ki a tanfolyamot, vagy ha nem tudod pontosan, hogy a megajándékozott milyen tanfolyamnak örülne, de mindenképp meglepetésnek szánod az ajándékot, akkor témára (pl. tervezőprogramok, látványtervezés stb.) szóló utalványt is ki tudunk állítani. Írj nekünk egy üzenetet, amiben megírod a választott tanfolyamot vagy témát, valamint a megajándékozott nevét és elérhetőségeit (email cím, telefonszám) is. 

 

Nézz körül tanfolyamaink között, és keress minket!

 

 

A kedvezménnyel kapcsolatos információk:

  • A kedvezményes ajánlat 2020. november 30 - december 20. között érvényes. 
  • Az egyedi kedvezmény az állandó kedvezményekkel (diák- és csomagkedvezmény) nem vonható össze.
  • A kedvezmény kizárólag a meghirdetett tanfolyamokra és magánszemélyek számára vonatkozik, céges képzésre vagy magántanulásra nem.
  • A kedvezmény a 2021. február-április között induló tanfolyamokon érvényesíthető.
  • A kedvezmény érvényesítésével kapcsolatos részletes információkat (tanfolyamra jelentkezés, fizetés stb.) a visszaigazoló emailben foglaljuk össze, de ha további információra vagy kíváncsi a tanfolyamok menetéről, olvasd el részletes tájékoztatónkat!