Cégeknek

banner kep
Tanfolyam ajánlat

Tervezőirodák, cégek és oktatási intézmények számára vállaljuk egyedi tanfolyamok szervezését, személyre szabott tananyaggal és ütemezéssel, Budapesten és az ország bármely pontján, a cég irodájában vagy oktatási helyszínünkön.

 

Irányár

Céges képzés esetén egyedi árképzést alkalmazunk, melyek 20.000 Ft/óra díjtól indulnak. A képzés díját a tanfolyam típusa (szoftver), az óraszám, a létszám, valamint a tanfolyam helyszíne alapján határozzuk meg. A gyorsabb ajánlattétel érdekében kedvező, ha az ajánlatkérésben kitérsz ezekre az információkra, vagy előzetesen telefonon egyeztetünk.


Tekintsd meg tanfolyamainkat, és kérj ajánlatot!

Studio ajánlat

A LUMEN Tanfolyamok célja, hogy az oktatás mellett segítsük és ösztönözzük diákjainkat szakmai fejlődésükben, sikereikben. Ezért hoztuk létre a LUMEN Studiót, diákjaink portfólió-oldalát, mely a LUMEN Tanfolyamok fő profiljához, a látványtervezéshez és grafikai tervezéshez kapcsolódó munkák piactere.

 

Tervezőirodaként vagy cégként közvetítünk közted és a szabadúszó tervezők között, hogy könnyen szerezz alkalmi munkaerőt, így a kisebb munkákat olcsóbban, gyorsabban megcsináltathatod, mint egy nagyobb látványtervező vagy grafikus céggel.

 

Ismerd meg a LUMEN Studio munkáit, és találj lelkes munkaerőt!

Akiknek látványterveztünk