Információk a járványveszéllyel kapcsolatban

A járvánnyal kapcsolatos korlátozások gyorsan változnak, ezért mi is mindent megteszünk, hogy gyorsan tudjunk alkalmazkodni. A korábban meghirdetetthez képest a járványhelyzet miatt 2020. október-december között a tanfolyamok többségét online tartjuk. Ezek mellett néhány népszerűbb, illetve workshop jellegű tanfolyamot hagyományos, tantermi formában is meghirdetünk, mivel tudjuk, hogy sokan kifejezetten az ilyen formát részesítik előnyben.

 

 

Online tanulás

Tavasszal, a járvány első hullámában már tapasztalatot szereztünk a távoktatásban, amikor egyik napról a másikra kellett átállnunk online tanításra a folyamatban lévő tanfolyamokon. Ezt követően, nyár elején több tanfolyamot is meghirdettünk kifejezetten online formában. A tanfolyamokon ebben a formában is nagy hangsúlyt fektetünk az órák interaktivitására: olyan csevegőprogramokat használunk (Microsoft Teams, Google Hangouts), melyek ingyenesek, biztonságosan és stabilan működnek, folyamatos a kommunikáció, sőt, a képernyőmegosztással az oktató közvetlen segítséget tud nyújtani a kérdésekben.

 

A diákoktól érkezett visszajelzések azt igazolják, hogy a tananyag ugyanolyan hatékonyan feldolgozható, mint a hagyományos tanfolyamokon, ezért mindenképp ajánljuk a tanfolyamok elvégzését rendkívüli körülmények között is.

 

Az online átállás miatt az alábbi tanfolyamok esetében csak online tanfolyam indul, annak ellenére, hogy korábban tantermi forma (is) meg volt hirdetve: AutoCAD, SketchUp, V-Ray SketchUp-hoz, Corona render, Photoshop vizualizáció (alap és haladó), Photoshop+Lightroom, Premiere Pro, After Effects, Frontend fejlesztés, Online marketing.

 

Tantermi tanfolyamok

Tantermi formában néhány népszerűbb képzést és azokat a tanfolyamokat hirdettük meg, amelyek workshop jellegük miatt a személyes jelenlétet igénylik: ArchiCAD, 3ds Max, V-Ray, Twinmotion, Kiadványszerkesztés, Építészeti fotó, Resolve.

 

Ha a járványveszély nem teszi lehetővé a tantermi tanfolyam elindítását, igényfelmérés alapján döntünk a tanfolyam online formára való átszervezéséről. Ha a veszélyhelyzet miatt bevezetett korlátozások - pl. csoportos események tiltása - megakasztják a folyamatban lévő tanfolyamot, a tanfolyamot online formában folytatjuk. Ezekre az esetekre egyedi, a résztvevők számára kedvezőbb lemondási feltételek vonatkoznak, melyeket részletes tájékoztatónkban ismerheted meg.

 

Az ajánlott távolság megtartása érdekében a tanfolyamokat kisebb létszámmal, a terem kapacitásának kb. kétharmadával indítjuk. A fertőzés elleni védekezés és a tanfolyamok biztonságos megtartása érdekében a tantermi tanfolyamokon kérjük az alábbi ajánlások betartását:

 

  • Ügyelj az alapvető higiéniai szabályok betartására (köhögéskor, tüsszentéskor)!
  • Érkezéskor és a szünetben használd a helyszínen kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Ajánljuk, hogy az órán viselj maszkot! (De ez nem kötelező.)
  • Lehetőség szerint átutalással fizess, kerüld a készpénzt! (Bankkártyás fizetésre sajnos még nincs lehetőség.)
  • Ha betegnek érzed magadat, inkább hagyj ki egy órát, aminek pótlását később egyeztetni tudjuk!

 

 

A tanfolyamok menetéről, az online tanulásról és a rendkívüli helyzettel kapcsolatban további információt részletes tájékoztatónkban találsz.