Információk a járványhelyzettel kapcsolatban

A járványhelyzet miatt tanfolyamaink jelenleg csak online formában indulnak. Tantermi tanfolyamot legközelebb előreláthatóan ősszel fogunk meghirdetni népszerűbb képzéseinkből (pl. ArchiCAD, 3ds Max, Kiadványszerkesztés), valamint azoknál a tanfolyamoknál, melyek workshop jellegük miatt a személyes jelenlétet igénylik (Építészeti fotó, Resolve).

 

 

Online tanulás

A tanfolyamokat a 2020. tavasza óta online formában szervezzük, ezért már tapasztalatot szereztünk a távoktatásban. A tanfolyamokon ebben a formában is nagy hangsúlyt fektetünk az órák interaktivitására: olyan csevegőprogramokat használunk (Microsoft Teams, Google Meet), melyek ingyenesek, biztonságosan és stabilan működnek, folyamatos a kommunikáció, a képernyőmegosztással pedig az oktató közvetlen segítséget tud nyújtani a kérdésekben. A diákoktól érkezett visszajelzések azt igazolják, hogy a tananyag ugyanolyan hatékonyan feldolgozható, mint a hagyományos tanfolyamokon, ezért mindenképp ajánljuk a tanfolyamok elvégzését rendkívüli körülmények között is.

 

 

Tantermi tanfolyamok

A járvánnyal kapcsolatos korlátozások gyorsan változnak, ezért mi is mindent megteszünk, hogy gyorsan tudjunk alkalmazkodni.

 

Ha a járványveszély nem teszi lehetővé a tantermi tanfolyam elindítását, igényfelmérés alapján döntünk a tanfolyam online formára való átszervezéséről. Ha a veszélyhelyzet miatt bevezetett korlátozások - pl. csoportos események tiltása - megakasztják a folyamatban lévő tanfolyamot, a tanfolyamot online formában folytatjuk. Ezekre az esetekre egyedi, a résztvevők számára kedvezőbb lemondási feltételek vonatkoznak, melyeket részletes tájékoztatónkban ismerheted meg.

 

Az óvintézkedések érdekében a tanfolyamokat kisebb létszámmal indítjuk. A fertőzés elleni védekezés és a tanfolyamok biztonságos megtartása érdekében a tantermi tanfolyamokon kérjük az alábbi ajánlások betartását:

 

  • Ügyelj az alapvető higiéniai szabályok betartására!
  • Érkezéskor és a szünetben használd a helyszínen kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Kérjük, hogy az órán viselj maszkot!
  • Lehetőség szerint átutalással fizess, kerüld a készpénzt! (Bankkártyás fizetésre sajnos még nincs lehetőség.)
  • Ha betegnek érzed magadat, inkább hagyj ki egy órát, aminek pótlását később egyeztetni tudjuk!

 

 

A tanfolyamok menetéről, az online tanulásról és a rendkívüli helyzettel kapcsolatban további információt részletes tájékoztatónkban találsz.