Boldog Karácsonyt kívánunk!

banner kep
Off

Ha szeretnél valakit igazán hasznos ajándékkal meglepni, ajándékozz tanfolyamot Karácsonyra! A mi ajándékunk pedig az ehhez, hogy a tanfolyam árából 10% kedvezményt adunk, amely mellé állandó kedvezményeink, azaz a diákoknak járó 20% és a visszatérő tanulóknak járó 5% kedvezmény is érvényes. Ráadásul a karácsonyi pénztárcádat is megkíméljük, mivel a tanfolyam díját ráérsz majd csak a tanfolyam indulásakor rendezni.

 

Válaszd ki a tanfolyamot, vagy ha nem tudod pontosan, hogy a megajándékozott milyen tanfolyamnak örülne, de mindenképp meglepetésnek szánod az ajándékot, akkor témára (pl. tervezőprogramok, látványtervezés stb.) szóló utalványt is ki tudunk állítani. Írj nekünk egy üzenetet, amiben megírod a választott tanfolyamot vagy témát, valamint a megajándékozott nevét és elérhetőségeit (email cím, telefonszám) is. Ezek alapján elkészítünk egy névre szóló, boríték nagyságú ajándékutalványt, amit elektronikus formában elküldünk neked, hogy ha szeretnéd, ki tudd nyomtatni és átadni. 

 

 

A kedvezménnyel kapcsolatos információk:

 

  • Az ajánlat időtartama: 2017. december 4-21.
  • A kedvezmény csak az ajándékutalvány formájában választott tanfolyamokra vonatkozik, az egyéni előjelentkezésre nem.
  • A kedvezmény kizárólag a meghirdetett tanfolyamokra és magánszemélyek számára vonatkozik, céges képzésre vagy magántanulásra nem.
  • A kedvezmény a 2018. tavaszán induló tanfolyamokon érvényesíthető.
  • A kedvezmény érvényesítésével kapcsolatos részletes információkat (tanfolyamra jelentkezés, fizetés stb.) a visszaigazoló emailben foglaljuk össze, de ha további információra vagy kíváncsi tanfolyamaink menetéről, olvasd el részletes tájékoztatónkat!