Játékszabályzat

turkiz
Off

Részvételi feltételek

A játékban részt vesz minden természetes személy, aki 2017. január 23 – február 5. között a LUMEN Tanfolyamok által a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, 2017 tavaszán induló tanfolyamokat népszerűsítő posztot (link) kedveli vagy (publikus módon) megosztja ÉS 2017. február 5-ig jelentkezik valamelyik, a LUMEN Tanfolyamok által 2017. február 13 – április 14. között megtartandó tanfolyamra.

 

Nyeremény

A játékban résztvevők között kisorsolunk 1 főt, aki ingyen részt vehet azon a LUMEN Tanfolyamok által szervezett tanfolyamon, melyre jelentkezett.
A nyeremény csak 2017. február 13 – április 14. között használható fel, másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

 

Sorsolás és értesítés

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2017. február 6.
A nyertest a sorsolás napján a jelentkezéskor megadott e-mail címére küldött levélben értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény érvényesítésének módjáról.
A nyertes nevét a sorsolást követő 7 napon belül közzétesszük a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a LUMEN Tanfolyamok a Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a nyertes nevét.

 

Információ

A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@lumentanfolyamok.hu