Ösztöndíj

Úgy gondoljuk, fontos a tehetséges egyetemisták ösztönzése az önfejlesztésre, mivel valamennyi szakma érdeke, hogy a pályakezdők már az egyetemről, főiskoláról kilépve minél szélesebb ismeretekkel rendelkezzenek, amihez az egyetemi képzést kiegészítő tanfolyamok értékes segítséget jelentenek.

Ennek érdekében ösztöndíj programot hoztunk létre, mellyel célunk a szakmai pályafutásokra aktívan készülő hallgatók támogatása: egyrészt, hogy készségeiket, amiben sikeresek, tovább erősítsék, másrészt, hogy tudásukat új ismeretekkel bővítsék. Az ösztöndíjjal kifejezett célunk az is, hogy segíteni tudjunk mindezekben azoknak is, akik anyagi körülményeik miatt segítség nélkül nehezen engedhetnék meg maguknak, hogy részt vegyenek egy ilyen képzésben.

 

Az ösztöndíjra a jelentkezést – tanfolyamainkhoz és az egyetemi szorgalmi időszakhoz igazítva – évente kétszer, tavasszal és ősszel hirdetjük meg. Az ösztöndíjat elnyert hallgatók jelentős kedvezménnyel vehetnek részt az általuk kiválasztott tanfolyamon.

banner kep

Támogasd a tehetségeket!


Ha úgy érzed, ösztöndíj programunk egy jó kezdeményezés, melyen keresztül szívesen támogatnád tehetséges jövőbeli kollégáidat, támogasd adományoddal kezdeményezésünket! Apró viszonzásként cégedet felvesszük partnereink közé. Az adományozás részleteivel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot!