Országosan

Célunk a hazai kreatív és mérnök szakemberek továbbképzése, és tudjuk, hogy ilyen szakemberekre nem csak Budapesten, hanem az országban mindenhol szükség van. Éppen ezért rendszeresen szervezünk építészeknek szóló tanfolyamokat a Pécsen és Győrben, ahová természetesen nem csak egyetemistákat, hanem az aktívan dolgozókat is várjuk. 

 

A meghirdetett vidéki tanfolyamok mellett nem csak cégeknek, hanem önszerveződő csoportoknak is vállaljuk tanfolyamaink megszervezését az ország bármely pontján. Gyűjts magad köré még jelentkezőket, mi vállaljuk a tanítást az ország bármely pontján. Vidéki képzést minimum 8-10 fős csoport esetén indítunk. A tanfolyam díja csoportonként egyedi, általában 20.000 Ft/óra díjtól indul. Vidéki tanfolyamot csak hétvégi, intenzív ütemezéssel tudunk vállalni. Ha szívesen segítenél a szervezésben, vedd fel velünk a kapcsolatot!

banner kep
Pécs

Az elismert pécsi építészoktatásra alapozva rendszeresen indítunk építészeknek és belsőépítészeknek szóló ArchiCAD és látványtervező tanfolyamokat Pécsen. A tanfolyamokat heti két alkalommal, tanítás- és munkaidőn kívül tartjuk, így a képzés a pécsi építészek és építész hallgatók számára is könnyen elérhető, munka vagy az egyetem mellett is kényelmesen elvégezhető.

 

2019. tavasszal ArchiCAD tanfolyam indul. A pécsi látványtervező képzés legközelebb 2019. őszén fog indulni.

 

Ismerd meg pécsi tanfolyamainkat és jelentkezz!

Győr

Idén tavasztól rendszeresen indítunk építészeknek és belsőépítészeknek szóló tanfolyamokat Győrben is. A tanfolyamokat a Széchenyi István Egyetem campuszán tartjuk, így a képzés a győri építész hallgatók és építészek számára is könnyen elérhető.

 

2019. tavasszal az ArchiCAD tanfolyam mellett, a Winkler Gábor Szakkollégiummal együttműködve intenzív, hétvégi látványtervező képzés (3ds Max + V-Ray) is indul.

 

Ismerd meg győri tanfolyamainkat és jelentkezz!