Jelentkezz tanítani!

Jelentkezz tanítani!

Ha jártas vagy a szakmádban használatos szoftverekben, és tudásodat szívesen megosztanád másokkal, jelentkezz hozzánk oktatónak!

Tanfolyamvezető
Magánoktató
Tanársegéd

Cinema 4D és webfejlesztő oktatókat keresünk!

Cinema 4D tanfolyamunk megújításához a szoftverben haladó szinten jártas, a szoftver tanításához szakmailag és emberileg felkészült oktatót keresünk.

Új tanfolyamokkal bővülő webfejlesztő képzésünk előkészítésére és vezetésre oktatót keresünk csapatunkba. Amit várunk: magas szintű szakmai ismeretek a frontend fejlesztés területén; html (+szemantika) css/sass, js (webpack, babel) nyelvek ismerete; új technológiákra való nyitottság.

A feladat 8-12 fős tanfolyamok vezetése, melyek általában 3-4 hét hosszúak, az órák hetente 1-2 alkalommal este vannak. Oktatóinkkal kapcsolatban elvárás az egyéni vállalkozói jogviszony (pl: KATA) és a saját laptop, amelyről a tanítás zajlik. Ezek mellett előnyt jelent az oktatási és a szakmai tapasztalat.

 

Ha jelentkezni szeretnél, küldd el fényképes önéletrajzod az info@lumentanfolyamok.hu címre!

Leveledben kérjük, jelezd a fizetési igényed (óradíj) is.

 

 

Jelentkezz magántanárnak!

Vannak diákjaink, akik a meghirdetett tanfolyamainktól eltérő időbeosztással vagy tematikával szeretnének megismerni egy-egy programot. Számukra lehetőséget kínálunk a magántanulásra, így várjuk jelentkezésed, ha szívesen tartanál magánórákat az alábbi témákban, szoftverekben:

 

  • Terv: AutoCAD, ArchiCAD
  • Látvány: 3ds Max, Cinema 4D, Sketchup, V-Ray, Artlantis, Corona, Grasshopper, Vectorworks, Solidworks, Blender, Keyshot, ZBrush
  • Grafika: Photoshop, Illustrator, InDesign
  • Fotó: Lightroom, Photoshop
  • Videó: Premiere Pro, After Effects, DaVinci Resolve
  • Web: webdesign, webprogramozás, online marketing (SEO, Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads)

 

Ezeken kívül várjuk ötletedet, jelentkezésedet bármilyen, a tanfolyamaink profiljához kapcsolódó további szoftver magántanításával kapcsolatban is.

 

Magántanárként az óradíjat, amiért tanítanál, Te határozhatod meg. Mi pedig egy egyedi konstrukcióban bemutatkozási és információs lehetőséget biztosítunk a honlapunkon, valamint segítünk, hogy az érdeklődők hozzád forduljanak.

 

Ha további kérdésed lenne, vagy jelentkezni szeretnél, küldj nekünk fényképes önéletrajzot és portfóliót az info@lumentanfolyamok.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!