Jelentkezz tanítani!

Jelentkezz tanítani!

Ha jártas vagy a szakmádban használatos szoftverekben, és tudásodat szívesen megosztanád másokkal, ráadásul jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel, jelentkezz hozzánk oktatónak!

Tanfolyamvezető
Tanársegéd
Magánoktató

Jelentkezz magántanárnak!

Vannak diákjaink, akik a meghirdetett tanfolyamainktól eltérő időbeosztással vagy tematikával szeretnének megismerni egy-egy programot. Számukra lehetőséget kínálunk a magántanulásra, így várjuk jelentkezésed, ha szívesen tartanál magánórákat az alábbi témákban, szoftverekben:

 

  • Terv: AutoCAD, ArchiCAD
  • Látvány: 3ds Max, Cinema 4D, Sketchup, V-Ray, Artlantis, Corona, Grasshopper, Vectorworks, Solidworks, Blender, Keyshot, ZBrush
  • Grafika: Photoshop, Illustrator, InDesign
  • Fotó: Lightroom, Photoshop
  • Videó: Premiere Pro, After Effects, DaVinci Resolve
  • Web: webdesign, webprogramozás, online marketing (SEO, Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads)

 

Ezeken kívül várjuk ötletedet, jelentkezésedet bármilyen, a tanfolyamaink profiljához kapcsolódó további szoftver magántanításával kapcsolatban is.

 

Magántanárként az óradíjat, amiért tanítanál, Te határozhatod meg. Mi pedig egy egyedi konstrukcióban bemutatkozási és információs lehetőséget biztosítunk a honlapunkon, valamint segítünk, hogy az érdeklődők hozzád forduljanak.

 

Jelentkezz tanfolyamvezetőnek!

Oktatóinknak jó kereseti lehetőséget és rugalmas időbeosztást kínálunk, így a tanítás akár főállás mellett is vállalható. A feladat 8-12 fős tanfolyamok vezetése, amely általában 1-2 hónap hosszú, az órák hetente 1-2 alkalommal este vagy hétvégén vannak. Oktatóinkkal kapcsolatban elvárás az egyéni vállalkozói jogviszony (pl: KATA) és a saját laptop, amelyről a tanítás zajlik. Ezek mellett előnyt jelent az oktatási és a szakmai tapasztalat.

 

 

Ha további kérdésed lenne, vagy jelentkezni szeretnél, küldj nekünk fényképes önéletrajzot és portfóliót az info@lumentanfolyamok.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!