Játékszabályzat

turkiz
Off

5x20% kedvezményt adunk

5 db 20%-os kedvezményt sorsolunk ki azon résztvevők között, akik megosztják a 2020. őszi tanfolyamainkat beharangozó posztunkat. 

 

A játékban részt vesz minden természetes személy, aki 2020. szeptember 14-27. között a LUMEN Tanfolyamok által a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán közzétett, 2020. őszén induló tanfolyamokat beharangozó posztot publikus módon megosztja és jelentkezik (vagy korábban jelentkezett) valamely, a LUMEN Tanfolyamok által 2020. október-december között megtartandó tanfolyamra.
Az egyedi kedvezmény mellett az állandó (diák- és csomag) kedvezmények is érvényesíthetők.
A nyeremény csak 2020. október 5 – december 31. között használható fel azon a tanfolyamon, melyre a résztvevő jelentkezett, másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

 

Sorsolás és értesítés

A nyeremény sorsolásának időpontja: 2020. szeptember 30.
A nyertest a jelentkezéskor megadott e-mail címére küldött levélben értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény érvényesítésének módjáról.
A nyertes nevét a sorsolást követő 10 napon belül közzétesszük a LUMEN Tanfolyamok Facebook oldalán. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a LUMEN Tanfolyamok a Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a nyertes nevét.

 

Információ

A promóció nem a Facebook ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: info@lumentanfolyamok.hu