Sárközi Péter

Sárközi Péter

Grafikus, webdesigner és fotóművész, számos szakmai szervezet aktív tagja, több éves oktatói tapasztalattal.

Magánoktató

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Fotográfia szakán BA, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média design szakán MA diplomát szerzett. Diplomamunkája, mely egy elektromos kerekesszék-vezérlő rendszer akadálymentesített user interface tervezése volt, a 2016-os Hellodesign Talent Award-on elnyerte a legjobb média design diplomamunka díjat.

 

2008-2016 között a Magyar Újságírók Országos Szövetségének, 2008-2017 között a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja volt. 2013 óta a Random Egyesület, 2018-tól a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja. 2006-2011 között a digicams.hu magazin cikkírója, majd főszerkesztője volt. 2016 óta a Budapesti Metropolitan Egyetem meghívott oktatója, 2018 óta a Corvinus Oktatási Központ oktatója.

 

Egyéni vállalkozóként elsősorban webdesignnal, user interface tervezéssel, kiadványszerkesztéssel és fotózással foglalkozik.

 

Autonóm művészként a fotó, a videó és a videó installációk érdeklik. Projektjeivel gyakran jelentkezik olyan neves kiállítóhelyeken és rendezvényeken, mint a Galerie Treppenhaus (Erlangen), Millepiani (Róma), Zoom Festiwal (Jelenia Góra), Art Market (Budapest), Mai Manó Ház (Budapest), Műcsarnok (Budapest), Viltin galéria (Budapest), stb.

 

További infó: Honlap | LinkedIn

Referenciák