Pusztai Tamás

Pusztai Tamás

Szabadúszó PPC menedzser, munkája részeként évek óta vezet online marketing képzéseket is.

Tanfolyamvezető
Magánoktató

Alapszakos diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte, majd az ELTE Survey Statisztika mesterszakán folytatta tanulmányait. Az egyetem alatt saját vállalkozással is próbálkozott, üzemeltetett LEGO márkaboltot és szabaduló szobát is.

 

Karrierjét 2014-ben kezdte egy kis performance ügynökségnél, ahol KKV-k Google kampányait kezelte - itt szeretett bele az online marketingbe. Emelve a tétet, egy évvel később átigazolt egy nemzetközi full service média ügynökséghez, ahol globális brandek kampányait kellett megterveznie és optimalizálnia. Itt teljes képet kapott a reklámpiacról és annak összefüggéseiről.

2018-ban átcsábították egy másik média ügynökséghez, ahol lehetősége nyílt bizonyítani szakmai és vezetői téren is, ugyanis itt már egy kisebb csapat online marketing munkáit irányította. Ebben a pozícióban rendszeresen tartott oktatásokat ügyfeleknek és kollégáknak egyaránt - ezek a képzések a kedvenc feladatai közé tartoztak.

 

Egy rövid ügyfél oldali kitekintés után jelenleg szabadúszóként dolgozik. Szakterületei a Google és Facebook hirdetési kampányok tervezése és optimalizálása; az online mérések és webanalitika; valamint általános online marketing tanácsadás és képzések tartása.

 

Tanfolyamok: Online marketing 1. | Online marketing 2: Haladó PPC | Online marketing 3: SEO+Analytics