Oláh András

Oláh András

Filmes projektmenedzser, motion designer, több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal a reklám- és televíziós szakmában.

Összes

A Budapesti Műszaki Egyetem ipari termék- és formatervezői szakán tanult, e mellett mindig is fontos volt számára az önképzés is, ezért neves iskolákban több 3D animációs képzést is elvégzett (Maya, Matte Painting, Nuke, Animation Bootcamp). Kezdetben interaktív Flash-animációk és weboldalak programozásával, majd újabb kihívásokat keresve tévéműsorok és reklámok animációjával foglalkozott. A Proweb Internet és az ACG reklámügynökségeknél multimédia fejlesztőként eltöltött hét év után, 2013 óta, a barátaival alapított BEET Creative reklámcégnél dolgozik motion designer-ként.

Cégükben reklámfilmekkel és mood videókkal foglalkoznak, feladata ezek kreatív tervezése, animációkkal, filmes utómunkákkal való kiegészítése és végül fényelése, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Munkájában motiválja, hogy szabadúszóként és a BEET tagjaként olyan márkák anyagain dolgozhat, melyekről korábban csak álmodozhatott – mint például a “Legyen Ön is Milliomos” magyarországi műsorának és több televíziós vetélkedő animációinak programozása.

 

A sok év alatt elsajátított tudás átadása mindig is fontos volt számára. A tanításban az inspirálja, hogy segítheti célok, álmok és karrierek megvalósulását, és láthatja a gondolatait más keze által, más elgondolás alapján működni.

 

A munka melletti kikapcsolódást évek óta a lakóhelyéhez közeli Gemenci erdő élővilágának fotózása adja.

 

További infó: Instagram | LinkedIn

 

Tanfolyamok: After Effects | After Effects – Haladó

Referenciák