Kajcsa Dániel

Kajcsa Dániel

Tapasztalt animációs média-tervező művész, jelenleg a nemzetközileg elismert Umbrella Kreatív Műhely lead motion designere.

Tanfolyamvezető

2016-ben szerzete mesterdiplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, mint média-tervező művész. 2009 óta foglalkozik tervezőgrafikával, 2011-óta motion design-nal, 3D-s animációval, VFX-szel, szimulációval és kompozitálással. Három évig az etyeki Korda Filmpark filmes csapatépítő programjának vezető-rendezőjeként dolgozott, két éve pedig a nemzetközileg elismert Umbrella Kreatív Műhely lead motion designere. Részt vett már magyar nagyjátékfilmek arculattervezésében, valamint számos online és TVC kampány tervezésében és megvalósításában. Dolgozott olyan nagy cégeknek mint a K&H, Vodafone, MediaMarkt, Ralph Lauren, de olyan fellépőknek is mint Zagar, a Ricsárdgír zenekar vagy Martin Garrix. 

 

Számára az alkotás nem csupán egy kreatív szakma, hanem egy lehetőség arra, hogy saját világokat teremthessünk, saját szabályrendszerrel és saját esztétikával. A tanítást azért tartja fontosnak, mert eszközt szeretne adni arra, hogy senkit ne állítson meg a technikai tudás hiánya a fantáziája szárnyalásában. 

 

Tanfolyamok: After Effects 1. | After Effects 2.

Referenciák