Tervezett Fórum témák

banner kep
Off

A Fórum keretében a közeljövőben az alábbi témákkal szeretnénk foglalkozni. Ha szívesen közreműködnél valamelyik esemény szervezésében, örömmel vesszük jelentkezésedet! Írhatsz nekünk akkor is, ha van egy jó ötleted a tervezett témákhoz, vagy esetleg javaslatod további témára.

 

 

Ábránd és valóság a látványtervezésben

Sokan találkoztunk már azzal, hogy egy látványterv impozáns, élettel teli, világszínvonalú épületet, teret vagy mérnöki létesítményt vetített előre – azonban az elkészült mű alulmúlta várakozásainkat. És olyan is előfordult már, hogy a végeredmény köszönőviszonyban sem volt a pályázati szakaszban bemutatott tervekkel… Mindez

A kerekasztal-beszélgetésben profi látványtervezők elemzik a látványtervezés aktuális trendjeit, illetve a látványterv szerepét az építészeti ábrázolásban és a projektek népszerűsítésben.

 

 

Munkavállalás szabadúszóként

A szabadúszó munkavállalás igen népszerű a pályakezdő mérnökök, látványtervezők és grafikusok között, hiszen a szabadúszó létforma nagyfokú szabadságot, önállóságot biztosít a munkában és életünk megszervezésében – ugyanakkor sokszor nem ismert bürokratikus nehézségeket, olykor pedig bizonytalanságot is jelent.

Fiatal és tapasztalt szabadúszók mesélnek tapasztalataikról, élményeikről, a szabadúszó élet kialakításának lépéseiről, valamint életben maradási tippekről.