MIT KÍNÁL A LUMEN?

A LUMEN Tanfolyamok a tervezőszakmákban és a multimédiás világban nélkülözhetetlen vizualizációs feladatok megoldásához kínál képzéseket. A kreatív iparban széles körben használt szoftverek elsajátításával valamennyi tervezőgrafikai, látványtervezési, animációs és webes feladat megoldható – melyek kulcsfontosságúak a digitális munkák sikere érdekében.
Célunk, hogy támogassuk tanulóinkat szakmai készségeik fejlesztésében, ennek megfelelően a LUMEN Tanfolyamok nem akkreditált képzés. Ugyanakkor éppen emiatt a hasonló tanfolyamokhoz képest jóval olcsóbb és kötetlenebb hangulatú – ezt igazolja az a közel 900 diák is, akik az elmúlt négy évben nálunk tanultak.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Tanfolyamainkat a tervező (építész, tájépítész, formatervező) és multimédiás (grafikus, fotós, videós, webfejlesztő) szakterületeken tanuló egyetemistáknak és pályakezdőknek ajánljuk; különösen azért, mert az egyetemi képzésből olykor hiányzó, ugyanakkor a szakmában kulcsfontosságú tudás szerezhető meg. Ajánljuk azoknak is, akik alapszinten már jártasak a programokban, és tovább szeretnék fejleszteni tudásukat; valamint tervezőirodáknak, hogy munkatársaik képzésével bővíthessék belső erőforrásaikat.

MILYEN EGY TANFOLYAM?

Tanfolyamainkat az egyetemi szorgalmi időszakhoz igazodva évente kétszer, tavasszal és ősszel indítjuk, 8-15 fős csoportokkal. A személyes foglalkozás érdekében a nagyobb csoportoknál több tanár is segíti a tanulást. Az alkalmanként 3 órás képzéseket tanítás- és munkaidőn kívül, heti 2 alkalommal, 4 hetes kurzusokban szervezzük. A tanfolyamokon mindenki a saját laptopján dolgozhat, így a tanultak otthon, az egyetemen vagy a munkahelyen is bármikor használhatóak, egyénileg fejleszthetőek.
A hagyományos tanfolyamok mellett vállaljuk személyre szabott tanfolyamok szervezését tervezőirodák, oktatási intézmények és önszerveződő csoportok számára, nem csak Budapesten, hanem az ország bármely pontján.