Mozgóképművészként és vágóként végzett az Eszterházy Károly Egyetemen és a Budapesti Metropolitan Egyetemen, ahol mester diplomáját 2015-ben szerezte. Már az egyetem első éveitől elkezdett dolgozni: három évig műsorkészítő volt az egri Líceum TV-ben, később videóriporter a Népszava online-on, valamint szabadúszó steadicam operatőr, kameraman, vágó, videókreatív, és fotográfus.
Az Umbrella Full-Service cégnél online editor compositor munkakörben dolgozott egy éven át. Számos reklám, videoklip, imagefilm utómunkáját vitte végig, melyek során olyan ügyfelekkel dolgozhatott együtt, mint a Vodafone, Coca-Cola, vagy a McDonald’s. A Tv2-nél vágóként szórakoztató műsorok készítésében vett részt.
Jelenleg egyéni vállalkozóként, szabadúszóként tevékenykedik. Az utóbbi három év alatt több videóklipet vágott és rendezett, televízióműsorok teljes utómunkáját managelte. Ezen felül sokszor forgatási helyszíneken is tevékenykedik a kameracsapat részeként mint segédoperatőr, kameratechnikus, helyszíni vágó vagy DIT. Az Arany medve díjas Testről és lélekről forgatása során AVID technikusi munkakört látott el. Az utóbbi 2 évet kiemelt figyelmet fordított a fényelési ismereteinek elmélyítésére.

PREMIERE PRO 

facebookfacebook