Csapatunk mindig nyitott az új kihívások és új emberek iránt. Ha jártas vagy a szakmádban használatos szoftverekben, és tudásodat szívesen megosztanád másokkal, ráadásul jó kommunikációs és kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel, jelentkezz hozzánk oktatónak!

Jelentkezz tanfolyamvezetőnek!

Oktatóinknak jó kereseti lehetőséget és rugalmas időbeosztást kínálunk, így a tanítás akár főállás mellett is vállalható. A feladat 8-12 fős tanfolyamok vezetése, amely általában 1-2 hónap hosszú, az órák hetente 1-2 alkalommal este vagy hétvégén vannak. Oktatóinkkal kapcsolatban elvárás az egyéni vállalkozói jogviszony (pl: KATA) és a saját laptop, amelyről a tanítás zajlik. Ezek mellett előnyt jelent az oktatási és a szakmai tapasztalat.

Jelenleg az alábbi témákban, szoftverekben keresünk oktatókat induló új tanfolyamainkhoz:

– Látványtervezés: SketchUp, Cinema 4D
– Grafikai tanfolyamok, kiadványszerkesztés: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign
– Webfejlesztés: Webdesign, Webprogramozás
– Online marketing: SEO, Google Analytics, Adwords, Facebook Ads

Hello Pécs!

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán működű, elismert építészoktatásra alapozva, idén ősztől szeretnénk rendszeresen indítani építészeknek szóló látványtervező tanfolyamokat Pécsen. Várjuk pécsi kötődésű, lehetőleg jelenleg is Pécsen lakó, a 3ds Max, V-Ray és Photoshop szoftvereket jól ismerő szakemberek jelentkezését, akik a fenti feltételek mellett szívesen vállalnák tanfolyamok vezetését. E mellett – a tanfolyam kedvezményes elvégzésének ajánlatával – örömmel fogadjuk a tanfolyam megszervezésében (pl. helyszín megtalálása, tanfolyam reklámozása stb.) szívesen közreműködő pécsiek jelentkezését is.

Jelentkezz magántanárnak!

Vannak diákjaink, akik a meghirdetett tanfolyamainktól eltérő időbeosztással vagy tematikával szeretnének megismerni egy-egy programot. Számukra lehetőséget kínálunk a magántanulásra, így várjuk jelentkezésed, ha szívesen tartanál magánórákat az alábbi témákban, szoftverekben:

– Terv: AutoCAD, ArchiCAD
– Látvány: 3ds Max, Cinema 4D, Sketchup, V-Ray, Artlantis, Corona, Grasshopper, Vectorworks, Solidworks, Blender, Keyshot, ZBrush
– Grafika: Photoshop, Illustrator, InDesign
– Fotó: Lightroom, Photoshop
– Videó: Premiere, After Effects
– Web: Webdesign, Webprogramozás, SEO, Google Analytics, adwords, Adsense, Facebook Ads

Ezeken kívül várjuk ötletedet, jelentkezésedet bármilyen, a tanfolyamaink profiljához kapcsolódó további szoftver magántanításával kapcsolatban is.

 

Ha további kérdésed lenne, vagy jelentkezni szeretnél, küldj nekünk fényképes önéletrajzot és portfóliót az info@lumentanfolyamok.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot!