Tanfolyam jelentkezés

A tanfolyamokat évente két időszakban, tavasszal (március-május) és ősszel (október-december) indítjuk. Céges vagy önszerveződő csoportos képzést, valamint magántanítást – oktatóink elérhetőségének függvényében – ettől eltérő időszakokban is, az év minden szakaszában vállalunk.

Jelentkezni az adott tanfolyam adatlapján megjelölt időszakban lehet, mely általában a tavaszi és őszi tanfolyamok indulását megelőző néhány hét. 2017 őszi tanfolyamainkra szeptember 11-24. között lehet jelentkezni. A korábban érdeklődőket a jelentkezési időszak elején emailben értesítjük, és részvételi szándékuk megerősítését kérjük. A jelentkezési időszakról Facebook-oldalunkon adunk részletes tájékoztatást, valamint valamennyi érdeklődőt és korábbi tanulóinkat emailben értesítjük.

Jelentkezni kizárólag a honlapon található űrlap vagy az info@lumentanfolyamok.hu címre küldött email útján lehet. (Telefonos érdeklődés esetén is kérjük az írásos jelentkezést.) A jelentkezésnél kérjük, add meg neved, email-címed és telefonszámod, valamint jelezd, ha jogosult vagy diák és/vagy visszatérő kedvezményre (a korábban elvégzett tanfolyam megnevezésével).

A meghirdetett tanfolyamokat jelentkezési sorrendben töltjük fel.

A meghirdetett tanfolyam indításához a minimális létszám 8 fő. A megfelelő létszám hiányában a tanfolyamot elhalasztjuk. (Céges képzést ennél kevesebb létszám esetén is indítunk.)

Túljelentkezés esetén több csoportot indítunk, egymással párhuzamosan, vagy kis halasztással, az eredeti tanfolyamot követően.

A tanfolyamokon nincs szakmai előképzettségi követelmény (pl. diploma).

A tanfolyamok elvégzéséhez elegendő a felhasználói szintű számítógépes ismeret. Bizonyos tanfolyamoknál (pl. haladó tanfolyam) szükséges az adott program alapszintű, vagy más, kapcsolódó program előzetes ismerete, melyet a tanfolyam adatlapján jelzünk.

 

Tanfolyam lemondás

A tanfolyamot legkésőbb az első alkalom előtt 2 nappal lehet lemondani.

A megkezdett tanfolyam megszakítása, lemondása esetén a tanfolyam díját nem áll módunkban visszafizetni.

 

Tanfolyam folyamat

A tanfolyamok általában 24 órásak, melyeket 8 alkalomra tömbösítve tartunk: 4 héten keresztül, heti 2 estén (hétfő-szerda vagy kedd-csütörtök), 18:00-21:00 óra között. Néhány tanfolyam, részképzés ennél rövidebb (2-3 hetes) időtartamú.

A tanfolyamokon a résztvevők a saját laptopjukon tanulnak, így a tanfolyam mellett otthon vagy az irodában is lehet gyakorolni, dolgozni.

A legtöbb program Windows és iOS operációs rendszeren is fut, kivéve a látványtervező képzésen tanult 3ds Max szoftvert, mely Mac-en Boot Camp segítségével telepített Windows-on futtatható. (Az oktatás Windows operációs rendszeren történik.)

Tanfolyamaink elvégzéséről igazolást adunk, mellyel kamarai kreditpont és egyéb plusz pontok szerezhetőek. (A tanfolyamok általában egy nagyobb gyakorló projekttel zárulnak, azonban vizsga egyik képzésünknél sincs.)

 

Fizetési információk

A jelentkezéskor előleget nem kérünk.

A tanfolyam díját az első órán készpénzben (lehetőség szerint a pontos összeg előkészítésével), vagy az első órát követően banki átutalással lehet kifizetni. (A tanfolyam díjáról az oktató minden esetben számlát ad. Tanfolyamainkat ÁFA nem terheli, így a számla alapján ÁFA-visszaigénylésre nincs lehetőség.)

Lehetőség van a tanfolyam díját két részletben fizetni, az első órán, illetve a tanfolyam felénél. A részletfizetési igényt kérjük a jelentkezéskor, vagy legkésőbb az első óra előtt emailben jelezni.

Diákoknak 20%, visszatérő tanulóinknak 5% kedvezményt adunk. Olvasd el a kedvezményekkel kapcsolatos tudnivalókat!

 

Oktatási helyszín

A tanfolyamok helyszíne a Kürt Alapítványi Gimnázium (1117 Budapest, Bogdánfy utca 5/b.), mely a Petőfi híd budai hídfőjénél, a Schönherz kollégium mögött található.

Az oktatási helyszín mellett lehetőség van ingyenes parkolásra, az 1 perc sétára lévő Bogdánfy utcában egész nap, az épület melletti utcákban hétköznap 18 óra után és egész hétvégén – azaz az órák idején a környéken mindenhol.

Közösségi közlekedéssel megközelíthető a 4-es villamossal, a 33, 133E, 153 és 212-es buszokkal (Budafoki út / Szerémi sor megállóhely), valamint biciklivel és BuBival.

 

Kapcsolat, ügyintézés

Felhívjuk figyelmedet, hogy az oktatási helyszínen irodát nem működtetünk.

Ha további információra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!

Emailben írt kérdésedre, jelentkezésedre 24 órán belül visszajelzünk. Ha mégsem kaptad meg a levelünket, elképzelhető, hogy a spam mappába került. Abban az esetben, ha ott sem találod, kérjük, hívj fel minket!

Kérjük, hogy telefonon lehetőség szerint munkanapokon 10 és 16 óra között keress minket!

 

 

KAPCSOLAT

 

Ha további kérdésed van tanfolyamainkkal kapcsolatban, keress minket bátran!

Jancsó Márton
+3620 502 5040
info@lumentanfolyamok.hu

.

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Üzenet tárgya

Üzenet