cégeknek
Cégeknek

Tervezőirodák, cégek és oktatási intézmények számára vállaljuk egyedi tanfolyamok szervezését, személyre szabott tananyaggal és ütemezéssel, Budapesten és az ország bármely pontján. A képzés helyszínének javasoljuk a cég irodáját, mely kényelmes és hatékony megoldás a munkatársak számára, de igény szerint lehetőség van az órák megtartására oktatási helyszínünkön is.

Irányár
Céges képzés esetén egyedi árképzést alkalmazunk, mely egy hagyományos, 24 órás tanfolyam esetén a tanfolyam típusától függően 300-450.000 Ft alapdíjból, valamint résztvevőnként 30.000 Ft/fő képzési díjból áll. Budapesten kívüli képzés esetén ezen felül az utazási- és szállásköltséggel is a megrendelőnek kell számolnia.

Önszerveződő csoportoknak

Bizonyos tanfolyamaink elvégzésében az sem akadály, ha nincs nagyobb céged. Gyűjts magad köré még jelentkezőket, mi vállaljuk a tanítást az ország bármely pontján. Vedd fel velünk a kapcsolatot mielőbb, mert az első lépéstől kezdve, a tanfolyam reklámozásában is szívesen együttműködünk.

Irányár
Vidéki képzést a tanfolyam típusától függően minimum 8-10 fős csoport esetén indítunk. A tanfolyam díja csoportonként egyedi, mivel az adott tanfolyam meghirdetett díján felül az utazási- és szállásköltséget, valamint adott esetben (ha a csoport nem tudja biztosítani) a helyszín bérleti díját is tartalmazza. A szervező munkáját azzal háláljuk meg, hogy ingyen vehet részt a tanfolyamon. Kedvezményeink természetesen a vidéki tanfolyamokra is érvényesek.

Vidéki tanfolyamot csak hétvégi, intenzív ütemezéssel tudunk vállalni. A vidéki képzés sajnos nem minden tanfolyamunknál érhető el, ezért elsőként javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tekintsd meg tanfolyamainkat, és kérj ajánlatot!

 

KAPCSOLAT

 

Ha ajánlatot kérnél, vagy további kérdésed van az egyedi tanfolyammal kapcsolatban, keress minket bátran!

Jancsó Márton
+3620 502 5040
info@lumentanfolyamok.hu

.

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Üzenet tárgya
Egyedi ajánlat kérése

Üzenet