Illustrator és InDesign kiadványszerkesztő tanfolyamok a Lumennél
Kifejezetten építészeknek, tájépítészeknek és településmérnököknek szóló tanfolyamunk célja, hogy megtanuld a tervezésben sokrétűen alkalmazható Adobe Illustrator és InDesign programokat használni – melyekkel a tervek igényes ábrázolásával és publikációjával kapcsolatos valamennyi feladat megoldható. Az Adobe Illustrator vektoros grafikai tervezőprogram, mely a tervrajzok szerkesztéséhez és színezéséhez, illusztrációk, ábrák és diagramok készítéséhez használható – mindezekből pedig az Adobe InDesign kiadványszerkesztő programmal poszterek, nyomtatott és online füzetek állíthatóak össze.

Ajánljuk mindenkinek, aki egyszerűbben és gyorsabban szeretné megoldani az említett munkákat, hiszen ezek a programok sokkal jobban használhatóak a megszokott, ugyanakkor más feladatokhoz kialakított szoftvereknél (AutoCAD, Photoshop). A képzés során a tipográfia és a nyomdai előkészítés alapjait is elsajátíthatod – ráadásul ezeket a programokat a kreatív szakmákban is széles körben használják, így a megszerzett tudás számos területen kamatoztatható!

A tanfolyam 8 alkalomból áll, heti 2×3 óra időtartamban, tanítás- és munkaidőn kívül, hétköznap este 6-9-ig, vagy igény esetén hétvégén. A tanfolyam helyszíne a könnyen elérhető lágymányosi egyetemváros, ahol 8-15 fős csoportokban, a saját laptopodon tanulhatsz, Tímár Benedek vezetésével.

Jelentkezéshez írj egy üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot. A jelentkezéssel, fizetéssel és a tanfolyammal kapcsolatos hasznos információkért olvasd el részletes tájékoztatónkat! Tervezőirodák, önszerveződő csoportok és magántanulók számára vállaljuk egyedi tanfolyamok szervezését is.

A TANFOLYAM ÉRTÉKELÉSE 46 VISSZAJELZÉS ALAPJÁN: EREDMÉNYESSÉG: 4,5 TANANYAG: 4,7 ÁR-ÉRTÉK: 4,6
JELENTKEZÉS: SZEPTEMBER 11-24.
ÜTEMEZÉS: 4 HÉT, HETI 2X3 ÓRA (ÖSSZESEN 24 ÓRA)
IDŐPONT: HÉTFŐ+SZERDA 18:00 | KEZDÉS: OKTÓBER 2.
ÁR: 45.000 FT | DIÁKOKNAK: 36.000 FT (BRUTTÓ)

TEMATIKA

Az Illustrator és az InDesign használatának lehetőségei az építész és tájépítész munkafolyamatokban.
A raszteres és a vektoros szerkesztés összevetése, a vektoros rajzolás előnyei.

A programok kezelőfelületének megismerése, személyre szabása.

Illustrator alapeszközök használata példafeladatokon (kijelölés, rajzolás, effektek, textúrák, feliratozás, szövegszerkesztés, diagramok, egyszerű térbeli rajzolás stb.).

Poszterek, kiadványok és több oldalas munkák összeállítása, szerkesztése (layerek, oldalak és mesteroldalak kezelése, tartalomjegyzék, képaláírás, összefűzés stb.)

Poszterek és kiadványok szerkesztésének kompozíciós alapjai.

Betűtípusok használata, a tipográfia alapjai.

Színek, színterek (RGB, CMYK) alkalmazási területei.

Papír alapú nyomtatási és online közzétételi lehetőségek, alkalmazási területeik, használatuk, összefüggéseik (felbontás, minőség, fájlméret stb.).

 

 

JELENTKEZÉS

 

Jelentkezéshez írj nekünk egy üzenetet az alábbi űrlap segítségével, amiben add meg nevedet, email címedet,
valamint írd meg, ha diák vagy, vagy korábban részt vettél valamelyik tanfolyamunkon!

Ha további kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, keress minket bátran!

Jancsó Márton
+3620 502 5040
info@lumentanfolyamok.hu

.

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Üzenet tárgya
Illustrator+InDesign tervezőknek

Üzenet