Országosan

Célunk a hazai kreatív és mérnök szakemberek továbbképzése, és tudjuk, hogy ilyen szakemberekre nem csak Budapesten, hanem az országban mindenhol szükség van. Éppen ezért a meghirdetett vidéki tanfolyamok mellett nem csak cégeknek, hanem önszerveződő csoportoknak is vállaljuk tanfolyamaink megszervezését az ország bármely pontján.

banner kep
Önszerveződő csoportoknak

Bizonyos tanfolyamaink elvégzésében az sem akadály, ha nincs nagyobb céged, vagy a meghirdetett vidéki tanfolyam nem érhető el számodra. Gyűjts magad köré még jelentkezőket, mi vállaljuk a tanítást az ország bármely pontján. Vedd fel velünk a kapcsolatot mielőbb, mert az első lépéstől kezdve, a tanfolyam meghirdetésében is szívesen együttműködünk.

 

Irányár

Vidéki képzést a tanfolyam típusától függően minimum 8-10 fős csoport esetén indítunk. A tanfolyam díja csoportonként egyedi, mivel az adott tanfolyam meghirdetett díján felül az utazási- és szállásköltséget, valamint adott esetben (ha a csoport nem tudja biztosítani) a helyszín bérleti díját is tartalmazza. A szervező munkáját azzal háláljuk meg, hogy ingyen vehet részt a tanfolyamon. Kedvezményeink természetesen a vidéki tanfolyamokra is érvényesek.

 

Vidéki tanfolyamot csak hétvégi, intenzív ütemezéssel tudunk vállalni. A vidéki képzés sajnos nem minden tanfolyamunknál érhető el, ezért elsőként javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Tekintsd meg tanfolyamainkat, kérj ajánlatot, és segíts a szervezésben!

Induló tanfolyamok

Rendszeresen szervezünk tanfolyamokat a nagyobb egyetemvárosokban, ahová természetesen nem csak egyetemistákat, hanem az aktívan dolgozókat is várjuk.


Hello Pécs!

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán működű, elismert építészoktatásra alapozva 2018. tavasztól rendszeresen indítunk építészeknek szóló látványtervező (3ds Max, V-Ray és Photoshop) tanfolyamokat Pécsen.


Ismerd meg a pécsi látványtervező képzés részleteit, és jelentkezz!

 

Hello Győr!

Terveink szerint 2018. ősztől - a pécsi képzéshez hasonlóan - rendszeresen szeretnénk látványtervező tanfolyamokat indítani Győrben is. A képzés részleteinek kialakításán jelenleg is dolgozunk és keressük az együttműködőket - ha szívesen részt vennél a képzésben, pl. oktatóként, örömmel várjuk megkeresésedet!