Országosan

Célunk a hazai kreatív és mérnök szakemberek továbbképzése, és tudjuk, hogy ilyen szakemberekre nem csak Budapesten, hanem az országban mindenhol szükség van. Éppen ezért rendszeresen szervezünk építészeknek szóló tanfolyamokat a Pécsen, Győrben és Debrecenben is, ahová természetesen nem csak egyetemistákat, hanem az aktívan dolgozókat is várjuk. 

 

A meghirdetett vidéki tanfolyamok mellett nem csak cégeknek, hanem önszerveződő csoportoknak is vállaljuk tanfolyamaink megszervezését az ország bármely pontján. Gyűjts magad köré még jelentkezőket, mi vállaljuk a tanítást az ország bármely pontján. Vidéki képzést minimum 8-10 fős csoport esetén indítunk. A tanfolyam díja csoportonként egyedi, általában 20.000 Ft/óra díjtól indul. Vidéki tanfolyamot csak hétvégi, intenzív ütemezéssel tudunk vállalni. Ha szívesen segítenél a szervezésben, vedd fel velünk a kapcsolatot!

banner kep
Pécs

Az elismert pécsi építészoktatásra alapozva rendszeresen indítunk építészeknek szóló látványtervező képzést Pécsen. A tanfolyamokat heti két alkalommal, tanítás- és munkaidőn kívül tartjuk, így a képzés a pécsi építészek és építész hallgatók számára is könnyen elérhető, munka vagy az egyetem mellett is kényelmesen elvégezhető.

 

Ismerd meg pécsi tanfolyamainkat és jelentkezz!

Győr

Rendszeresen indítunk építészeknek és belsőépítészeknek szóló ArchiCAD tanfolyamot, illetve intenzív, hétvégi látványtervező képzést Győrben is. A tanfolyamokat a Széchenyi István Egyetem campuszán tartjuk, így a képzés a győri - és csapatba szerveződve akár a soproni - építészek és építész hallgatók számára is könnyen elérhető.

 

Ismerd meg győri tanfolyamainkat és jelentkezz!