Zsigmond Péter

Zsigmond Péter

Építészmérnök, jelenleg a Radius B+S tervezőirodánál nagyléptékű lakó- és irodaépületek tervezésében vesz részt.

Magánoktató

Az újpesti Babits Mihály Gimnáziumban folytatott tanulmányai utolsó éveiben kezdett el aktívan érdeklődni az építészet iránt. BME-s évei alatt demonstrátorként több évig tanított az Építészeti Ábrázolás Tanszéken, elsősorban külföldi hallgatókat, de időnként magyar nyelvű kurzusokon is helyettesített. A csoportos órákon szerzett tapasztalatai mellett már tanulmányai során belekezdett a magánoktatásba. Diplomatémája mozgásszervi rehabilitációs központ volt, melyet Göd külső területére tervezett.


Már tanulmányai korai szakaszában dolgozni kezdett egy tervezőirodánál, mely során számos funkciójú épület engedélyezési, kiviteli és belsőépítészeti terveivel foglalkozott, elsajátította a látványtervezés rejtelmeit és érintőlegesen BIM alapú mennyiségeléssel is megismerkedett. Jelenleg a Radius B+S tervezőirodánál dolgozik, ahol nagyléptékű lakó- és irodaépületek tervezésében közreműködik.


Szabadidejében, amikor csak ideje engedi, feleségével utazik a nagyvilágban. Szeret új városokat, kultúrákat megismerni, mert szerinte az építészetet így lehet igazán átélni, megismerni. A tanítást azért választotta hobbijául, mivel úgy érzi, hogy a mai világban elengedhetetlen a tervező- és látványtervező programok ismerete, és ezeket az egyetemi órák keretén belül nehéz elsajátítani.

 

Tanfolyamok: ArchiCAD – English course | ArchiCAD – Újdonságok

Referenciák