Fórizs Dániel

Fórizs Dániel

A Betiko Interior Design Studio vezető tervezője és látványtervezője, több éves külföldön szerzett tapasztalattal.

2006 óta foglalkozik belső terek, bútorok látványtervezésével, tervezésével és kivitelezésével. Első szakmája bútor és szerkezet asztalos, így mindig odafigyel arra, hogy tervei ne csak szépek és meggyőzőek, hanem kivitelezhetőek is legyenek. A SketchUp iránti szeretete és elhivatottsága 2007-ben kezdődött. Azóta folyamatosan képezve magát, együtt fejlődött a programmal. Órái személyre szabottak, így minden esetben az igényeinek megfelelő tudást kapja a tanuló.

 

Korábban chilei és svéd építőipari cégek látványtervezőjeként könnyűszerkezetes házak szerkezetét és belső tereit tervezte. Chilében földrengés-álló házak szerkezetének tervezésében és kivitelezésében, Svédországban luxus apartmanok, irodaházak és lakóparkok külső és belső látványtervezésében vett részt. Jelenleg saját enteriőr tervező vállalkozásában dolgozik.

 

Szabadidejében nagyon szeret filmezéssel foglalkozni. Szilágyi Sándor zeneművész felkérésére 2013-ban készült Histoire Noire című zenés kisfilmje Angliában, a Bells hangszerrel foglalkozó weboldalon, elnyerte a kategóriája első díját.

 

Tanfolyamok: SketchUp modellezés V-Ray renderelés SketchUp-hoz

Referenciák