Fotózás

Ma már teljesen hétköznapi jelenség, ha birtokukban van egy nagy felbontással dolgozó, tükörreflexes digitális fényképezőgép. Sokszor azonban tulajdonosaik csak automata beállításban tudják kezelni a jóval többre hivatott masinát. Kihasználva egy ilyen gép lehetőségeit, egyedi képet alkothatunk a világról.

A tanfolyamon négy kötetlen hangulatú fotós túrán megtanulhatod fényképezőgépedet profi szinten használni, a fotózás négy fő területe: a portré-, a tárgy-, a városi- és a természetfotózás témájában, valamint egy tantermi óra keretében a nyers képek feldolgozásának alapjait.

 

Ha pedig szeretnél még többet kihozni fényképeidből a digitális utómunka segítségével, ajánljuk a tanfolyamra épülő, fotósoknak szóló Photoshop tanfolyamunkat.

 

 

Neked szól a tanfolyam, ha:

  • Szűkösnek érzed az automata funkciót, és szeretnéd megismerni a digitális fényképezőgép működését, manuális beállítási lehetőségeit.
  • Szeretnél olyan minőségű fotókat készíteni, mint ami miatt megvetted a fényképezőgépet, és szeretnéd a kezedbe venni a látvány irányítását, hogy jól komponált képeket készíthess.
  • Érdekel, hogy milyen fotózni egy professzionális stúdióban, milyen trükkökkel érdemes fotózni a szabadban, vagy speciális, esti körülmények között.
  • Profi fotós oktató segítségével, gyorsan és hatékonyan szeretnél tanulni.
  • Van digitális tükörreflexes fényképezőgéped, mellyel a tanfolyamon részt tudsz venni, valamint a képfeldolgozó órára tudsz hozni laptopot.
99
narancssarga
Üzenetedben add meg a telefonszámodat, és írd meg, ha jogosult vagy diák- vagy visszatérő kedvezményre. Ha a fotósoknak szóló Photoshop tanfolyamra is jelentkeznél, elég itt jelezned.
On
Fotózás
Előjelentkezés:
2018. január 21-ig
Ütemezés:
4x5 óra fotózás + 1x3 óra feldolgozás (összesen 23 óra)
Fotós alkalmak:
Február 24, Március 3, 10, 24. (szombati napok)
Feldolgozás:
Március 26. (hétfő) 18:00-21:00
Ár:
60.000 Ft / diákoknak 48.000 Ft (bruttó)

Tematika

Portréfotózás – 2018. február 24., SCPA Visual stúdió

Tárgyfotózás – 2018. március 3., SCPA Visual stúdió

Városi fotózás – 2018. március 10., Budapest

Természetfotózás – 2018. március 24., Budai-hegység

Képfeldolgozás – 2018. március 26., LUMEN tanterem