Fórum

Tanfolyamainkon számos elméleti ismeretet és gyakorlati kérdést is érintünk, ugyanakkor a képzés jellege miatt elsősorban az adott program megismerésére fókuszálunk. E témák elmélyítésére rendszeresen szervezünk kötetlenebb hangulatú szakmai beszélgetéseket és továbbképzés jellegű előadásokat.


A fórumokon ismert szakemberek közreműködésével a kreatív szakmák aktuális trendjeit, újdonságait, valamint a szakmagyakorlás kihívásait járjuk körül. A közös tanulás mellett célunk, hogy párbeszédet kezdeményezzünk a különböző szakterületek, szemléletek és generációk között, ezzel elősegítve egy aktív, az újdonságokra nyitott közösség megerősödését.

Fórum eseményeink ingyenesek és mindenki számára nyitottak, várjuk nemcsak diákjainkat, hanem minden érintettet és érdeklődőt.

banner kep

Következő esemény

LUMEN Tanfolyamok fogadóóra
Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ: 1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 5. (Ferenciek tere)

2018 tavasztól megújul képzési rendszerünk: a már jól ismert, mérnököknek szóló tanfolyamok mellett új haladó tanfolyamok, valamint grafikus, fotós és webfejlesztő képzések is indulnak. Ha szívesen tanulnál, de nem tudod, melyik téma lenne a leghasznosabb a számodra, vagy kérdésed van a tanfolyam tartalmával, lebonyolításával kapcsolatban, és ezekről szívesebben beszélgetnél személyesen, gyere el a fogadóórára, ahol egy kávé mellett megbeszélhetjük ezeket.